Regionale ondernemersnetwerken

Hoe kom ik in contact met regionale ondernemers?

Mobile Miles Program

Coming soon:

Hét zakelijke loyaliteitsprogramma

What's new

Ondernemers overwegend tevreden met aanpassingen privacywet

MKB-Nederland en VNO-NCW zijn tevreden over de wijzigingen en toevoegingen van de Tweede Kamer aan de nieuwe privacywet. De ondernemersorganisaties hadden hierop aangedrongen in de aanloop naar de stemming door de Tweede Kamer deze week over deze zogenoemde Uitvoeringswet AVG (UAVG). Dit is de nationale uitwerking van de Europese privacywet AVG die op 25 mei ingaat.

Lees verder

Platform ReproClaim start claim tegen Reprorecht

Tientallen Nederlandse bedrijven vorderen miljoenen euro's terug van Stichting Reprorecht. Deze miljoenen hebben ze de afgelopen jaren naar hun idee ten onrechte betaald. Om terugvordering mogelijk te maken, zijn de bedrijven begin maart het platform ReproClaim begonnen. De bedrijven die zich hebben aangesloten bij ReproClaim stellen dat ze door de werkwijze van Stichting Reprorecht zijn misleid.

Lees verder

Jong MKB - LinkedIn

De groep Jong MKB op LinkedIn staat open voor iedere directeur/partner/vennoot/(mede-)eigenaar van een onderneming die kennis en ervaring wil delen. Ook als je ooit lid bent geweest van Jong MKB kun je lid worden van de LinkedIn groep. Het doel is van elkaar te leren en daardoor succesvoller te ondernemen.

De groep bevat inmiddels bijna 2.500 leden.

Ben je ondernemer, meld je dan nu aan op LinkedIn.

Meer informatie

Regionale ondernemersnetwerken

Kaart vergroten